Leta i bloggen :)

torsdag 30 juni 2011

Toppendag !

Halloj !

Som ni vet, så fyllde ju Filippa år idag. Och eftersom hon har världens bästa kompisar (HAHA!), så måste vi ju överraska henne lite ! Så att klockan halv tio gick Nicole hem till henne och föste upp henne på hennes rum med ursäkter. Så att jag, Saga, Sofie och Emelie kunde smyga in i hennes hus och gömma oss i hennes kök. När hon sen kom ner för trappan med Nicole så kom vi fram och ropade "grattis!". Det lite roliga var att vi ropade grattis när Nicole kom ner- inte när Filippa, som kom efter henne, gick ner. ;) Också gav vi henne tårta- som vi åt lite senare på dagen!

Sen så kom det ännu en överraskning någon timme senare. Nämnligen Alma och Amanda. ^^ Hon blev iaf jätteglad för allting, hade inte anat någonting heller. Så att vad säger ni, är inte vi bäst ? på dagen så badade vi lite, åt lite gott, snackade lite osv osv ...

Hade iaf jätteroligt, man tackar för dagen !

Sen tog vi också lite hoppbilder vid Sossos pool, denna är tagen med Filippa mobil av Saga:


Haha, asså jag måste bara be er att titta på min min, och Nicoles, och Sofies ... Haha! Om ni inte ser vilka som är vilka- så är vi tre näst längst till höger. Till vänster om Filippa, i den rosa bikinin. :')

/Emma Andersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar