Leta i bloggen :)

onsdag 27 april 2011

Yummie ?

Hejj,

Det blev ingen skidåkning idag ... Har varit riktigt kasst väder. Blåst, stormat, snöat och regnat typ. Jippie ! Nä, men vi har varit på After ski och lite såhär ändå. Jag tycker bara att det är ganska mysigt att sitta inne och titta ut på dåligt väder ! Speciellt när det åskar och blixtrar. :)

Men ni skulle bara veta vad vi precis ätit (?) till middag. Ja, såklart ska farfar stå hela dagen och laga "lappkok" som då är typ rentunga, benmärg och soppa. För min del blev det en potatisbit, två feta knäckemackor och en banan ... Asså jag höll ju för fan på att spy när jag såg allt det där. Mysigt ... :/

Men annars är det bra ! Det är ju sista dagen här idag, vi åker någon gång imorgon på förmiddagen från Kiruna och sen blir det byta flygplan i Stockholm. Vi ska vänta i Stockholm i några timmar, men det får bli affärsbesök på flygplatsen då. ^^ Iaf, sen är vi hemma någon gång sent på kvällen. Har börjat få hemlängtan nu, så att det ska blir skönt att komma hem igen, till det fina vädret ! :D Men vi hörs back home !

Det funkar inte med bilder idag heller, men ni får få en stor bildbomb när jag är hemma igen.

/Emma Andersson

1 kommentar:

  1. Hahahaha Emma du ska väl äta det som bjuds. Tveksamt om jag själv smakat.
    Synd med vädret
    Hälsa alla

    Kim

    SvaraRadera